Mørke krefter truer Bukkekrigerne

Første bok i tegneserien Bukkekrigerne begeistret anmeldere, bookstagrammere og bokhandlere da den ble sluppet før jul. Nå er oppfølgeren ute på norsk, og vi følger Molly, Liam og resten av landsbyen når de må kjempe mot truende, mørke krefter. 
Er du klar for en deilig dose humor, sjarmerende illustrasjoner, masse spenning og karakterer som klamrer seg fast i hjerterota?
 
Vi vet vi er! 

Her kan du lese et utdrag fra bok 2 

Serien er skapt av det franske ekteparet Jonathan Garnier og Amélie Fléchais, og spinner rundt et keltiskinspirert fantasiunivers. Det har kommet tre bøker i serien så langt, den fjerde er planlagt utgitt på fransk til våren.

Vi møter jenta Molly, som bor i en landsby der alle mennene forsvant i en stor krig for 10 år siden. Kvinnene lager sin egen krigerorden for å forsvare landsbyen: Bukkekrigerne. 

I Trusselen mørkner historien betraktelig, når Bukkekrigerne møter et monster av svart magi mens de er ute på oppdrag. De unnslipper så vidt det er, men skjønner at landsbyen trenger hjelp til å bekjempe udyret. Heltinnen vår Molly får seg en knekk etter det tøffe sammenstøtet, men reiser sammen Liam, Mormor, Jane og Abbie til Heksefolket i all hast:
Det er bare én som besitter kreftene som kan hjelpe dem, og det er ungheksa Sara. 

Bind to har oppnådd imponerende 4.6/5 stjerner på Goodreads, og leserne mener bok to overgår den første. Vi er enige! 

Den første boken i serien heter Neste Generasjon, og fikk nydelig omtale på serienett.no som omtalte den som "..en makeløs mytisk verden". Bukkekrigerne har sjarmert lesere i alle aldre landet over, og er planlagt adaptert til tegneserie på Netflix. 

Les hele anmeldelsen av Neste generasjon