Strikk en dukkegarderobe

Forlag: 
Pris: 
kr 349,-
Utgivelsesår: 
2013
Innbinding: 
Innbundet
Sidetall: 
176
ISBN: 
9788275962995
Språk: 
Originalspråk: 
Omslagsdesigner: 
Susanne Brochmann

Strikk en dukkegarderobe er en helt ny måte å tenke dukkeklær på. Med enkle teknikker og garnrester kan du med denne bokens oppskrifter skape flott tøy med snitt og linjer som er gjenkjennelige fra din egen garderobe. Sammen kan barn og voksne la seg inspirere av bildene og la fantasien være eneste begrensning for å sette sammen en egen dukkegarderobe.

Oppskriftene er stort sett enkle, men du vil kanskje også lære noen nye strikkemetoder eller oppdage alternative måter å bruke vanlige teknikker på. Målet er at alle skal kunne lykkes med strikkingen, men også møte noen utfordringer. Du vil få mulighet til å utvikle strikkeferdighetene dine og ta disse med deg til fremtidige prosjekter.

Det lille ekstra, de små detaljene, er viktig gjennom hele garderoben, fra de enkleste basisplagg til selskapskjoler og kåper. Pynteblomster, lommer, heklede kanter og strukturstrikk – alle kan de fremheve dukkens personlighet og bevisstgjøre dukkeeieren om form og farge. Samtidig er selvlaget også noe varig. Men det viktigste med Strikk en dukkegarderobe er å slippe fantasien løs og oppleve gleden ved å skape gjennom å strikke og leke. La deg begeistre til å bruke egen kreativitet og skap noe vakkert i miniatyr!