Vår første egenproduserte strikkebok: MJUK: barnestrikk 0–12 år!

Endelig er den herMJUK: barnestrikk 0–12 år!

MJUK er skrevet av Cathrine Emilie Valgermo Forren, og er Solum Bokvennens første egenproduserte, helnorske strikkebok. Valgermo er en dyktig dame fra Molde som til vanlig driver strikkebutikken MJUK og nettstedet My knits and me, hvor hun designer strikkeoppskrifter og strikketilbehør. Hun er i tillegg mor til fem strikkekledde barn i alderen 1–9 år. 

 

MJUK inneholder alt du kan trenge til barnas strikkegarderobe. Her er det massevis av inspirasjon å finne med hele 42 vakre oppskrifter til barn i alderen 0–12 år. Oppskriftene er lette å forstå, inneholder ingen vanskelige forkortelser og gir klær som kan vokse med barnet og har god passform. Alle garnkvaliteter, garntyper og tykkelser er håndplukket for å passe hvert enkelt plagg og dets funksjonalitet. Oppskriftene er laget slik at det meste passer sammen og kan kombineres om hverandre. Gi gjerne garderoben et eget utrykk ved å velge farger du liker og ekstra fine knapper. Ved å eksperimentere med oppskriftene og gi dem ditt personlige særpreg kan du skape en garderobe til barnet som blir velbrukt og elsket.  

 

Dette er den første strikkeboken hos Solum Bokvennen som har strikkeoppskrifter for barn helt opp til 12 år! Nå kan også de litt større barna få glede av varme, vakre, hjemmestrikkede plagg. 

 

God strikkehøst alle sammen!

 

Bestill boken hos haugenbok.no: https://www.haugenbok.no/Generell-litteratur/Haandarbeid/Mjuk/I9788274889040 

eller hos Adlibris: https://www.adlibris.com/no/bok/mjuk-barnestrikk-0-12-ar-9788274889040?gclid=Cj0KCQjwho7rBRDxARIsAJ5nhFpDPrU92FLJL5Yxh4lnCeTIdlihTxaSKEGZ3vqZOIKyD_NZ7ydCyjcaArPNEALw_wcB