Marinas Mesterstykker 3

Forfatter: 
Forlag: 
Pris: 
kr 249,-
Utgivelsesår: 
2011
Innbinding: 
Heftet
Sidetall: 
96
ISBN: 
9788275962087
Språk: 
Originalspråk: 
Omslagsdesigner: 
Aina Griffin

Marinas mesterstykker – En klaverskole helt utenom det vanlige! Med Marinas mesterstykker 1–3 har Marina Pliassova skapt en spennende og instruktiv veiledning som fører den unge utøveren rett inn i klangenes fargesprakende verden.

Marinas mesterstykker 3 fortsetter der del 2 slutter og lar eleven bli kjent med kvalitetsstykker fra mange tidsepoker, tradisjoner og sjangere, både klassisk og moderne.

«Min pedagogiske erfaring har vist at det å oppnå tilfredsstil­lende progresjon, stiller store krav både til lærer og elev, til tålmodighet og vilje til å jobbe med detaljer. Viktigst av alt er imidlertid at barna har glede av musikken. Mange barn har fått ødelagt musikk­­­s­­maken og gleden ved musikk gjennom å jobbe med feil repertoar. Barn bør vokse opp med musikalske perler fra alle epoker!» Marina Pliassova

«Jeg skulle ønske jeg var barn igjen og kunne lære å spille klaver med Marinas mesterstykker!» 
Einar Steen-Nøkleberg, pianist og professor ved Norges musikkhøgskole


Marina Pliassova er utdannet pianist og klaverpedagog og arbeider i dag ved Barrat-Dues musikkinstitutt i Oslo. Marina er utdannet ved College of Art i Irkutsk og ved Statens musikkonservatorium i Novosibirsk. Marina har selv vunnet konkurranser i pianospill og har bred erfaring både som pianist og akkompagnatør; i dag er hun helt i tetsjiktet blant et knippe klaverpedagoger som stadig ser sin elever representert blant topplasseringene i nasjonale og internasjonale musikkkonkurranser. Foruten en stor gruppe russiske og norske barn og unge som har fått anledning til å stifte bekjentskap med klaveret gjennom Marinas fremragende pedagogikk, har hun i dag en rekke elever ved Talentskolen på Barrat-Due; hun holder masterklasser i inn- og utland; hun har et utstrakt samarbeid med pedagoger og pianister ved norske og utenlandske læresteder, og elevene hennes er stadig representert ved rekke konserter og festivaler, både som solister og kammermusikere.